Rosół z makaronem
Kotlet schabowy panierowany
Rolada drobiowa a’la szaszłyk
Rolada drobiowa z serem feta
Kotlet mielony
Zrazy zawijane
Karkówka zapiekana z serem, cebulką i majonezem
Rolada drobiowa faszerowana żółtym serem owinięta boczkiem
Kluski śląskie, ziemniaki, sos pieczeniowy
Surówki (trzy rodzaje)
Kapusta zasmażana lub marchewka z groszkiem
Deser lodowy
Owoce, cukierki
Kawa parzona, rozpuszczalna, śmietanka
Herbata
Wędlina(szynka, polędwica, ogonówka, wędlina zwijana z pastą) lub roladki z szynki faszerowane sałatką jarzynową zalane galaretą
Sałatka po węgiersku lub gyrosem
Sałatka z selera i ananasem lub warzywna
Śledź w sosie chrzanowym lub śledź w zalewie miodowej
Ryba w zalewie octowo- pomidorowej
Półmisek pieczonych mięs: galantyna z kurczaka, karkówka faszerowana mięsem mielonym, pasztet z indyka z żurawiną
Galaretki z drobiu lub galaretki wieprzowe
Pieczywo
1. Gołąbki w sosie pomidorowym lub paluszki drobiowe z sosem majonezowo-brzoskwiniowym
2. Flaki wieprzowo-wołowe lub flaczki pieczarkowe z pulpecikami
3. Udka, pieczarki, frytki lub skrzydełka, pałki z kurczaka w sosie barbecue z ziemniakami zapiekanymi
4. Boeuf Stroganow lub zupa węgierska
5. Morszczuk pod ziołową pierzynka na warzywach julienne lub karkówka z tzatzykami lub golonka w kapuście
6. Barszcz czerwony z krokietami lub z pasztecikami
Żurek po królewsku z białą kiełbasą lub zupa pieczarkowa
Kopytka z sosem pieczarkowym lub kluski śląskie, sos pieczeniowy
ziemniaki, mięso z wesela oraz rolada drobiowa z pieczarką
Sałatka z makaronem ryżowym i szynką
Kotlety drobiowe panierowane w płatkach kukurydzianych, z ananasem, z pieczarkami
Bigos staropolski
Copyright © 2024
Werona-Catering
Design: seo.bananik.pl