Kotlet schabowy panierowany
Kotlet mielony
Zrazy zawijane
Kotlet de vollaye
Kluski śląskie, ziemniaki, sos pieczeniowy
Surówki (trzy rodzaje)
Kawa parzona, rozpuszczalna, śmietanka
Herbata
Sałatka po węgiersku lub z gyrosem
Sałatka z selera i ananasem lub warzywna
Śledź w sosie chrzanowym lub koreczki warzywne
Ryba w zalewie octowo-pomidorowej
Galaretki drobiowe
Pieczywo
1. Karkówka z sosem tzatzyki lub Udka, pieczarki, frytki
2. Barszcz czerwony z krokietem lub gołąbki w sosie pomidorowym
Kotlet schabowy panierowany
Kotlet mielony
Zrazy zawijane
Kotlet de vollaye
Kluski śląskie, ziemniaki, sos pieczeniowy
Surówki (trzy rodzaje)
Owoce, cukierki
Kawa parzona, rozpuszczalna, śmietanka
Herbata
Sałatka po węgiersku lub z gyrosem
Sałatka z selera i ananasem lub warzywna
Śledź w sosie chrzanowym lub koreczki warzywne
Ryba w zalewie octowo-pomidorowej
Galantyna z kurczaka lub schab w galarecie
Galaretki drobiowe
Pieczywo
1. Boeuf Strogonow lub a’la flaczki pieczarkowe z pulpecikami
2. Karkówka z sosem tzatzyki lub Udka, pieczarki, frytki
3. Barszcz czerwony z krokietem lub gołąbki w sosie pomidorowym
Copyright © 2024
Werona-Catering
Design: seo.bananik.pl