Rosół z makaronem
Kotlet schabowy panierowany
Rolada drobiowa a’la szaszłyk
Zrazy zawijane
Pieczeń z karkówki zapiekana serem, cebulką i majonezem
Kotlet de vollaye
Kluski śląskie, ziemniaki, sos pieczeniowy
Surówki (trzy rodzaje)
Deser lodowy
Owoce, cukierki
Kawa parzona, rozpuszczalna, śmietanka
Herbata
Półmisek pieczonych mięs: galantyna z kurczaka, pasztet z indyka z żurawiną, karkówka faszerowana mięsem mielonym
Sałatka po węgiersku lub z gyrosem
Sałatka z selera i ananasem lub warzywna
Śledź w sosie chrzanowym lub w zalewie miodowej
Ryba w zalewie octowo-pomidorowej lub roladki z szynki faszerowane
Galaretki drobiowe lub galaretki wieprzowe
Pieczywo
1. Boeuf Strogonow lub flaczki pieczarkowe z pulpecikami
2. Karkówka z sosem tzatzyki, ziemniaki zapiekane lub Udka, pieczarki, frytki
3. Barszcz czerwony z krokietem lub gołąbki w sosie pomidorowym
Copyright © 2024
Werona-Catering
Design: seo.bananik.pl