Menu główne
Werona
Polecamy
Chcąc sprostać Państwa wymaganiom opracowaliśmy menu zmieniające się co trzy tygodnie. Dania obiadowe proponowane przez Werona – catering są urozmaicone i przygotowywane tylko z najlepszych produktów, od stałych, pewnych dostawców.
Oferując Państwu posiłki jesteśmy pewni, że spełniają one najwyższe normy żywieniowe. Nasi kucharze mający wieloletnią praktykę dokładają wszelkich starań, by posiłki były jak najlepsze… bo spożywanie posiłku stanowić ma przyjemność…
Oferowany przez Nas obiady dostępne są w następujących cenach:
– 10,00 zł – pełny obiad
– 9,50 zł – II danie
– 11,50 zł – obiad pełny na wynos
– 10,50 zł – II danie na wynos
Zamówienie można złożyć pod numerem telefony 502 272 929
Godz. otw. stołówki: 1100 – 1730 – od poniedziałku do piątku
ZUPY:
– Żurek z kiełbasą
– Owocowa z makaronem
II DANIE:
– Kotlet schabowy
– Spaghetti w oliwie z oliwek z kurczakiem i pieczarkami
– Karkówka z cebulką i majonezem
– Kurczak w sosie słodko-kwaśnym
– Sznycel drobiowy
– Pierogi leniwe okraszane masełkiem z bułką tartą
DODATKI:
– Ryż
– Zestaw surówek
ZUPY:
– Pomidorowa z ryżem
– Serowa z grzankami
II DANIE:
– Kotlet schabowy
– Kurczak curry z ryżem
– Stek z pieczarką i cebulką
– Paluszki drobiowe w sosie tatarskim
– Kopytka z sosem boloness
– Knedle ze śliwką polane masełkiem z bułką tartą
DODATKI:
– Kasza gryczana
– Zestaw surówek
– Kopytka
– Kapusta czerwona na ciepło
24.02.2021r. (środa) polecamy:
ZUPY:
– Jarzynowa z kaszą
– Barszcz ukraiński
II DANIE:
– Kotlet schabowy
– Schab w sosie pieczarkowym
– Wątróbka
– Makaron pene z kurczakiem w sosie szpinakowym
– Pierogi ruskie z cebulką i boczkiem
– Ryż zapiekany z jabłkiem i cynamonem z bitą śmietaną
DODATKI:
– Kasza jęczmienna
– Zestaw surówek
– Kluski śląskie
25.02.2021r. (czwartek) polecamy:
ZUPY:
– Grochowa z ziemniakami
– Ogórkowa z ryżem
II DANIE:
– Kotlet schabowy
– Klopsiki w kapuście
– Łopatka duszona w sosie
– Filet z kurczaka w płatkach kukurydzianych
– Barszcz czerwony czysty z krokietem z kapustą i pieczarkami
– Kluski parowe z musem truskawkowym
DODATKI:
– Kasza gryczana
– Zestaw surówek
– Marchew gotowana
26.02.2021r. (piątek) polecamy:
ZUPY:
– Pieczarkowa z kaszą
– Kalafiorowa
II DANIE:
– Kotlet schabowy
– Śledź w wodzie śledziowej
– Placek po węgiersku
– Filet z kurczaka nadziewany żółtym serem i szynką
– Dorsz w panierce
– Pierogi z serem z bułką tartą i masełkiem
DODATKI:
– Zestaw surówek
– Ryż
Życzymy Smacznego !!!