Stołówka

Stołówka

Chcąc sprostać Państwa wymaganiom opracowaliśmy menu zmieniające się co trzy tygodnie. Dania obiadowe proponowane przez Werona – catering są urozmaicone i przygotowywane tylko z najlepszych produktów, od stałych, pewnych dostawców.

Oferując Państwu posiłki jesteśmy pewni, że spełniają one najwyższe normy żywieniowe.  Nasi kucharze mający wieloletnią praktykę dokładają wszelkich starań, by posiłki były jak najlepsze… bo spożywanie posiłku stanowić ma przyjemność…

Oferowany przez Nas obiady dostępne są w następujących cenach:
9,00 zł – pełny obiad
8,50 zł – II danie
10,50 zł – obiad pełny na wynos
9,50 zł – II danie na wynos

Na terenie miasta Wieluń cena obiadu pełnego z dowozem wynosi:
13,50 zł – pełny obiad (jeden)
–   10,50 – pełny obiad (dwa lub więcej)

Zamówienie można złożyć pod numerem telefony 502 272 929

Godz. otw. stołówki: 1100 – 1800 – od poniedziałku do piątku


 

19.02.2018 r. (poniedziałek) polecamy:

ZUPY:
– Żurek z ziemniakami
– Meksykańska

II DANIE:
– DANIE DNIA: Szaszłyki drobiowe
– Kotlet schabowy panierowany
– Kotlet drobiowy nakładany serem i ananasem
– Gulasz wieprzowy
– Huberciki w sosie musztardowym
– Naleśniki z serem i polewą czekoladową

DODATKI:
– ziemniaki
– kasza gryczana
– kapusta zasmażana
– kopytka
– zestaw surówek

20.02.2018 r. (wtorek) polecamy:

ZUPY:
– Kapuśniak ze słodkiej kapusty
– Krupnik

II DANIE:
– DANIE DNIA: Cepeliny
– Kotlet schabowy panierowany
– Spaghetti w sosie bolognese
– Karkówka z sosem tzatzyki
– Rolada drobiowa z pieczarką
– Banan w cieście

DODATKI:
– ziemniaki
– ryż
– warzywa gotowane
– zestaw surówek

21.02.2018r. (środa) polecamy:

ZUPY:
– Jarzynowa
– Węgierska

II DANIE:
– DANIE DNIA: Kluski tarte z sosem mięsnym
– Kotlet schabowy panierowany
– Skrzydełka w sosie barbecue
– Rolada po zbójecku
– Naleśniki z kurczakiem, pieczarkami, żółtym serem i ketchupem
– Pierogi leniwe z bułką tartą i masełkiem

DODATKI:
– ziemniaki
– kasza gryczana
– buraczki
– zestaw surówek

22.02.2018 r. (czwartek) polecamy:

ZUPY:
– Pomidorowa z ryżem
– Brokułowa

II DANIE:
– DANIE DNIA: Kotlety ziemniaczane ze szpinakiem i sosem czosnkowym
– Kotlet schabowy panierowany
– Medalion drobiowy
– Rolada ze schabu
– Łazanki z kapustą i grzybami
– Omlet z owocami i bitą śmietaną

DODATKI:
– ziemniaki
– kasza jęczmienna
– kluski śląskie
– marchew gotowana
– zestaw surówek

23.02.2018 r. (piątek) polecamy:

ZUPY:
– Barszcz ukraiński
– Grochowa

II DANIE:
– DANIE DNIA: Prażuchy z jajkiem i maślanką
– Kotlet schabowy panierowany
– Ryba panierowana
– Rolada drobiowa z warzywami
– Pulpety w sosie pomidorowym
– Ryż zapiekany z jabłkiem polany śmietaną

DODATKI:
– ziemniaki
– ryż
– kapusta zasmażana
– zestaw surówek

  

        

Życzymy Smacznego !!!

 

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search