Stołówka

Stołówka

Chcąc sprostać Państwa wymaganiom opracowaliśmy menu zmieniające się co trzy tygodnie. Dania obiadowe proponowane przez Werona – catering są urozmaicone i przygotowywane tylko z najlepszych produktów, od stałych, pewnych dostawców.

Oferując Państwu posiłki jesteśmy pewni, że spełniają one najwyższe normy żywieniowe.  Nasi kucharze mający wieloletnią praktykę dokładają wszelkich starań, by posiłki były jak najlepsze… bo spożywanie posiłku stanowić ma przyjemność…

Oferowany przez Nas obiady dostępne są w następujących cenach:
10,00 zł – pełny obiad
9,50 zł – II danie
11,50 zł – obiad pełny na wynos
10,50 zł – II danie na wynos

Zamówienie można złożyć pod numerem telefony 502 272 929

Godz. otw. stołówki: 1100 – 1800 – od poniedziałku do piątku


24.02.2020r. (poniedziałek) polecamy:

ZUPY:

– Koperkowa z makaronem
– Barszcz biały

II DANIE: 
DANIE DNIA: Zapiekanka makaronowa z szynką
– Kotlet schabowy
– Gołąbki w sosie pomidorowym
–  Kotlet drobiowy zapiekany z pomidorami i serem
–  Cepeliny z mięsem gotowanym
–  Naleśniki z serem i dżemem posypane cukrem pudrem

DODATKI:
–Zestaw surówek

25.02.2020r. (wtorek) polecamy:

ZUPY:

– Fasolowa z ziemniakami
– Serowa z grzankami

II DANIE: 
DANIE DNIA: Wątróbka z jabłkiem w sosie śmietanowym
– Kotlet schabowy
– Świeżonka
–  Rolada drobiowa z pieczarką
– Potrawka z białej fasoli z boczkiem
–  Omlet z owocami z kakaową bitą śmietaną

DODATKI:

– Ryż
–Zestaw surówek
–Kapusta czerwona parzona

26.02.2020r. (środa) polecamy:

ZUPY:

– Zupa krem pieczarkowa
– Pomidorowa z ryżem

II DANIE: 
DANIE DNIA: Śledź w wodzie śledziowej
– Kotlet schabowy
– Prażuchy z jajkiem i maślanką
–  Filet z kurczaka w sosie pomidorowym
–  Pierogi leniwe
–  Jabłka w cieście naleśnikowym

DODATKI:

– Kluski śląskie
–Zestaw surówek
–Marchew gotowana z groszkiem

27.02.2020r. (czwartek) polecamy:

ZUPY:

– Rosół z kluskami lanymi
– Barszcz czerwony z ziemniakami

II DANIE: 
DANIE DNIA: Pierogi calzone
– Kotlet schabowy
– Karkówka w sosie tzatzyki
–  Filet drobiowy faszerowany żółtym serem owinięty boczkiem
–  Kluski tarte z sosem mięsnym
–  Kluski parowe z musem brzoskwiniowym

DODATKI:

– Kasza jęczmienna
–Zestaw surówek
–Buraczki zasmażane

28.02.2020r. (piątek) polecamy:

ZUPY:

– Grochowa z ziemniakami
– Krem z brokuł

II DANIE:
DANIE DNIA: Filet z kurczaka zapiekany z krakersami
– Kotlet schabowy
– Szynka w jarzynach
– Schoarma drobiowa z sosem czosnkowym
– Filet rybny panierowany
– Pierogi z serem podane z bułką tartą

 DODATKI:
–Zestaw surówek
– Kasza jęczmienna z boczkiem i cebulką
–Kapusta zasmażana

Życzymy Smacznego !!!

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search