Stołówka

Stołówka

Chcąc sprostać Państwa wymaganiom opracowaliśmy menu zmieniające się co trzy tygodnie. Dania obiadowe proponowane przez Werona – catering są urozmaicone i przygotowywane tylko z najlepszych produktów, od stałych, pewnych dostawców.

Oferując Państwu posiłki jesteśmy pewni, że spełniają one najwyższe normy żywieniowe.  Nasi kucharze mający wieloletnią praktykę dokładają wszelkich starań, by posiłki były jak najlepsze… bo spożywanie posiłku stanowić ma przyjemność…

Oferowany przez Nas obiady dostępne są w następujących cenach:
9,00 zł – pełny obiad
8,50 zł – II danie
10,50 zł – obiad pełny na wynos
9,50 zł – II danie na wynos

Zamówienie można złożyć pod numerem telefony 502 272 929

Godz. otw. stołówki: 1100 – 1800 – od poniedziałku do piątku


 

28.01.2019r. (poniedziałek) polecamy:

ZUPY:
– Żurek z ziemniakami
– Węgierska

II DANIE: 
DANIE DNIA:Schab w sosie
– Kotlet schabowy
– Stek z pieczarkami i cebulką
–  Kąski z kurczaka w sosie meksykańskim
–  Zapiekanka makaronowa
–  Knedle ze śliwką bułką tartą i masełkiem

 DODATKI:

– Kasza jęczmienna
– Ziemniaki
–Zestaw surówek

29.01.2019r. (wtorek) polecamy:

ZUPY:
– Pomidorowa z makaronem
– Ogórkowa z ryżem

II DANIE: Filet z kurczaka nadziewany żółtym serem i szynką
– Kotlet schabowy
– Makaron pene z kurczakiem w sosie pieczarkowym
–  Wątróbka wieprzowa
– Gulasz wieprzowy z kluskami parowymi
–  Pierogi leniwe z bułką tartą i masełkiem

 DODATKI:

–  Kasza gryczana
– Kapusta czerwona na ciepło
–Zestaw surówek
– Ziemniaki

30.01.2019r. (środa) polecamy:

ZUPY:

– Koperkowa z lanym ciastem
– Grochowa

II DANIE:
DANIE DNIA: Żeberko w sosie miodowym
– Kotlet schabowy
– Łopatka duszona w jarzynach
– Filet z kurczaka w sezamie
– Pierogi po warszawsku
– Racuchy z musem bananowym

 DODATKI:

– Kluski śląskie
– Ryż
–Zestaw surówek
– Ziemniaki

31.01.2019 r. (czwartek) polecamy:

ZUPY:
– Pieczarkowa z makaronem
– Kapuśniak z kiszonej kapusty

II DANIE: 
DANIE DNIA: Paluszki drobiowe z sosem tatarskim
– Kotlet schabowy
– Placek po węgiersku
–  Krokiety z mięsem
–  Rolada drobiowa z pieczarką bez panierki
–  Ryż zapiekany z jabłkiem i bitą śmietaną

DODATKI:

– Kasza gryczana
– Marchew gotowana
–Zestaw surówek
– Ziemniaki

01.02.2019 r. (piątek) polecamy:

ZUPY:
– Gulaszowa
– Brokułowa

II DANIE:
DANIE DNIA: Zapiekanka ziemniaczana
– Kotlet schabowy
– Karkówka z cebulką i majonezem
–  Ryba panierowana
– Udko faszerowane
– Pierogi truskawkowo-serowe polane słodką śmietanką

DODATKI:
– Ryż
–  Ziemniaki
– Zestaw surówek

Życzymy Smacznego !!!

 

Powered by WordPress | Designed by: Email Search